Skip to main content

Bedrijven en organisaties uit Meppel kunnen nu hun activiteit aanmelden

Bedrijven, organisaties en verenigingen die zich bezig houden met het thema duurzaamheid kunnen zich aanmelden voor de Duurzame Doe Week. Zij kunnen bijvoorbeeld een excursie aanbieden, een workshop of een gastles.

Van 7 t/m 11 oktober vindt de Duurzame Doe Week in Meppel plaats. Tijdens deze onderwijsweek gaan jongeren uit het voorgezet onderwijs op een lokale, duurzame ontdekkingstocht. Zij gaan langs bij bedrijven en organisaties, krijgen een gastles of doen mee met een workshop.

Jongeren enthousiasmeren
Voor bedrijven en organisaties is deze onderwijsweek een mooie manier om jongeren enthousiast te maken over duurzaamheid en hen misschien wel te inspireren in hun beroepskeuze. Daarnaast is het ook nog eens een goede manier om je bedrijf of organisatie op een leuke manier onder de aandacht te brengen.