Skip to main content

De Duurzame Doe Week komt weer naar Meppel

Van 7 t/m 11 oktober is het weer de Duurzame Doe Week in Meppel! Tijdens deze leuke en interactieve onderwijsweek gaan leerlingen uit het voortgezet onderwijs aan de slag met duurzaamheid. Na de inspirerende Duurzame Doe Week van vorig jaar, hopen we in oktober opnieuw veel scholieren kennis te laten maken met duurzaamheid.

Wat is de Duurzame Doe Week?
Bedrijven en organisaties uit de buurt laten zien wat zij doen met duurzaamheid en bieden activiteiten aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Deze activiteiten kunnen gaan over alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan hoe spullen worden hergebruikt, hoe een organisatie zich inzet voor de energietransitie of hoe een bedrijf lokaal produceert.

Duurzame activiteit
Tijdens de leuke activiteiten wordt zichtbaar wie zich inzetten voor een duurzaam Meppel én hoe de volgende generatie dat straks ook kan doen. Wil jij graag een duurzame activiteit aanbieden aan leerlingen? Dat kan! Geef via deze pagina jouw activiteit door.