Skip to main content

Excursie gezondheidszorg en klimaatverandering | Isala Meppel

Wat heeft gezondheidszorg met klimaatverandering te maken? Je komt er achter tijdens de excursie in het Isala ziekenhuis.

We ontvangen jullie in het ziekenhuis en vertellen over de tegenstelling waar de gezondheidszorg mee worstelt; enerzijds willen we patiënten beter maken, anderzijds vervuilen we de aarde door ons handelen en maken we daarmee mensen ziek. In de presentatie gaan we ook in op de Green Deal Duurzame Zorg, hoe Isala zich hier voor inzet en wat de rol van Isala Meppel hierin is.

Na de presentatie geven we een rondleiding door het ziekenhuis en laten we zien hoe wij bezig zijn met duurzaamheid.

Niet iedereen kan tegelijk meedoen aan de rondleiding. De klas zal worden opgedeeld in groepjes. Voor de leerlingen die wachten op de rondleiding willen we graag een actieve werkvorm bedenken in afstemming met de docent.

Locatie: Reggersweg 2

Doelgroep: Bovenbouw HAVO en VWO.

Meld je klas hier onder aan voor deze excursie.

Inschrijven: Excursie gezondheidszorg en klimaatverandering | Isala Meppel

Ik wil mijn klas inschrijven voor(Vereist)

Please fill the required fields*