Skip to main content

Maak kennis met een duurzame woning! | Woonconcept

Ontdek hoe appartementen worden gerenoveerd en verduurzaamd. Ga langs bij appartementen in de wijk Koedijkslanden en bekijk een gerenoveerde woning.

In de wijk Koedijkslanden in Meppel renoveert en verduurzaamt Woonconcept de komende jaren enkele honderden appartementen. Zij zijn dit jaar gestart en het project is in volle gang. Woonconcept ontvangt leerlingen graag in de modelwoning waar, in overleg met de aannemer, een programma wordt aangeboden. Afhankelijk van de situatie op dat moment kunnen de leerlingen een gerenoveerde woning bekijken en kunnen vragen gesteld worden aan leden van een bewonersadviesgroep waarmee Woonconcept nauw samenwerkt aan dit project.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil jij met je leerlingen meer te weten komen over duurzame woningen in Meppel? Schrijf je klas in voor deze excursie!

Inschrijven: Maak kennis met een duurzame woning! | Woonconcept

Ik wil mijn klas inschrijven voor(Vereist)

Please fill the required fields*