Skip to main content

Gastles emissielose watertaxi’s van Rotterdam | Alumax

Wist je dat er duurzame watertaxi’s uit Meppel rondvaren in Rotterdam? Ontdek meer over de oorsprong, kenmerken en het bouwproces van deze zogeheten emissieloze watertaxi’s tijdens een gastles van Alumax!

De vloot van Watertaxi Rotterdam bestaat uit vijftien snelle MSTX taxi’s, waarvan er acht door Alumax Boats zijn gebouwd. Alumax Boats heeft ook de Plug-in Hybride Watertaxi (PHW) mogen bouwen. Daarnaast bestaat de vloot ook uit drie klassieke watertaxi’s en een paar volledige electrische watertaxi’s. Een van de unieke eigenschappen van de taxiboten is: de schipper kan alles vanaf zijn zitplaats met één arm bedienen!

Ontvang een medewerker van Alumax in de klas. Meld je klas hier aan.

Inschrijven: Gastles emissielose watertaxi’s van Rotterdam | Alumax

Ik wil mijn klas inschrijven voor(Vereist)

Please fill the required fields*