Skip to main content

Gastles Water & Klimaat | WDO Delta

Door het veranderende klimaat ervaren we steeds vaker extreem weer. Wat kun jij doen om wateroverlast in je straat te voorkomen? Op een watertafel laat het Waterschap Drents Overijsselse Delta zien hoe een wijk klimaatbestendig kan worden gemaakt.

Grote regenbuien kunnen wateroverlast geven. En wanneer het lang droog en warm is kan dit ervoor zorgen dat het erg warm wordt. Misschien wel té warm. Welke invloed heb jij op het voorkomen van wateroverlast? En hoe voorkom je dat het buiten te warm wordt?

Voor de gastles komt Waterschap Drents Overijssselse Delta langs in het klaslokaal. Met een watertafel zien leerlingen wat er gebeurt in de wijk als er een grote bui overtrekt. En wat er gebeurt bij een lange periode van droogte en warmte.

Inschrijven: Gastles Water & Klimaat | WDO Delta

Ik wil mijn klas inschrijven voor(Vereist)

Please fill the required fields*